Educatie

Alles in ons werk draait om geluid. Om de kwaliteit te leveren die van ons wordt verwacht, is kennis van de natuurkunde achter het geluid van uiterst belang. Alleen dan kunnen wij onder de moeilijkste omstandigheden nog steeds een goed audiotechnische systeem neerzetten. Omdat de natuurkunde achter geluid enorm interessant is, zijn hieronder artikelen te vinden die deze natuurkunde in duidelijke taal uitleggen en laten we zien hoe wij de theorie in de praktijk toepassen. Geïnteresseerd in de theorie achter geluid? Kijk hier dan vooral eens rond!

Naast deze pagina, waar nu nog niet veel op te vinden is, zijn ook de websites van Merlijn van Veen en Timo Beckman zeker een aanrader om eens te bezoeken als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp.

De natuurkunde achter geluid is ook een vaak terugkerend onderwerp in de trainingen die door ons worden gegeven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor trainingen door Acoustix? Neem gerust contact met ons op.

Recente updates

  • Geluidsgolven en faseverschuiving

    Geluidsgolven en faseverschuiving

    Zoals aangekondigd zullen de eerste artikelen op de educatie-pagina zich richten op de basisprincipes achter geluid. Voordat we de diepte in kunnen duiken, is het namelijk goed om te kijken …  Lees meer
  • Artikelen in aantocht!

    Artikelen in aantocht!

    De eerste artikelen zijn in de maak! Ik ben op dit moment enkele artikelen aan het schrijven over de basis principes achter geluid, waarvan de eerste volgende week online komt. …  Lees meer

Ouder