System Engineering bij Nacht van Zeewolde [i.o.v. Quality-AV]

De Nacht van Zeewolde is een jaarlijks terugkerend evenement in Zeewolde op de laatste vrijdagavond van de zomervakantie. Op verschillende podia, verspreid door het centrum, wordt de avond gevuld met muziek en gezelligheid. Tijdens de editie van 2016 was het Raadhuisplein toneel voor spetterende dansshows en goede DJ's, waarbij veel special effects uit de kast werden getrokken. Naast alle confettieshooters, vlammenwerpers en CO2-kannonen, mocht goed geluid zeker niet ontbreken. Om daarvoor te zorgen is er voor dit evenement een Axiom AX2065 line array in combinatie met een End Fire subarray uit de kast getrokken.

Acoustix heeft voor dit evenement zorg gedragen voor de afstelling het gehele weergavesysteem. Met behulp van meetsoftware (AFMG SysTune) is gezorgd voor een optimale geluidsbeleving voor een zo groot mogelijk gedeelte van het publiek.

Gear:

  • Line arrays, bestaand uit:
    • 10x Axiom AX2065 per kant (actief-passief combinatie)
  • Enfire subarray, bestaand uit:
    • 4x Axiom SW215FA per kant
  • Infills, bestaand uit:
    • 1x NEOS 152 per kant

Alles aangestuurd via het eigen protocol (ProNet).

 

Quality-AV is een audio visuele dienstverlener uit Zeewolde en al een lange tijd een goede connectie van Acoustix. Naast het standaard audio visueel werk, is het bedrijf ook thuis in de special effects en zelfs vuurwerk. Benieuwd naar meer informatie over Quality-AV, kijk dan eens op zijn website.

 

 

Posted by Harold van Heukelum