Geluidstechniek

Goede geluidstechniek is essentieel voor uw evenement. Hierin is niet alleen de kwaliteit van het systeem belangrijk, maar ook de persoon die het bedient. Of het nou gaat om een opening van een nieuw gebouw met één microfoontje en wat achtergrondmuziek, of om een concert met orkest en koor: de geluidstechnicus is een belangrijke schakel die bijdraagt aan het slagen of falen van uw evenement. Het audiotechnisch systeem kan nog zo goed zijn, als de geluidstechnicus zijn werk niet goed doet, levert u in op kwaliteit.

Acoustix heeft geruime ervaring op het gebied van geluidstechniek. In de afgelopen jaren hebben we op veel verschillende evenementen die kennis kunnen toepassen, met mooie resultaten tot gevolg. Om de kwaliteit te kunnen neerzetten die we willen bereiken, wordt gewerkt met goede apparatuur en freelancers die eveneens streven naar hoge kwaliteit. Ook voor u kunnen we dus een hoop betekenen! Of het nu gaat om een bandje, koor of theatergezelschap, om een opening van een nieuw pand of om een groot theaterstuk met live muziek; Acoustix helpt u graag!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom hechten wij veel waarde aan goed en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Zo kunnen overleggen binnen de organisatie door ons worden bijgewoond. Daarnaast is het opstellen van technische draaiboeken standaard onderdeel van onze voorbereiding. Ons werk is geslaagd als u tevreden bent over het geluid en zich geen moment zorgen heeft hoeven maken over het slagen van onze werkzaamheden.