System engineer

Vereist uw evenement speciale aandacht als het aankomt op het geluid in de zaal? Bijvoorbeeld omdat het een grote zaal is met moeilijke hoeken of akoestiek. Of wilt u dat het weergavesysteem wegvalt in het interieur? Dan kan een system engineer, iemand die zich volledig focust op het weergavesysteem, uitkomst bieden. Acoustix helpt u graag! We hebben ruime ervaring met verschillende weergavesystemen en weten zowel technisch als esthetisch het beste uit onze apparatuur te halen*.

Wij zullen vanaf het begin intensief met u overleggen om zo uw wensen het beste te kunnen verwerken. Tijdens de opbouw van het systeem zal met behulp van meetsoftware  en -microfoons het systeem worden afgeregeld op de zaal, voor een optimale klank en verstaanbaarheid. Tijdens het evenement zal het geluidsniveau in de zaal en de werking van het systeem worden gemonitord, en zal in overleg met de op dat moment werkende geluidstechnicus verdere finetuning worden toegepast indien stijging van temperatuur of luchtvochtigheid en aanwezigheid van publiek daar aanleiding voor geven.

* Geavanceerde technieken (zoals beamsteering) en systemen (zoals subwoofer arrays) behoren dus zeker tot de mogelijkheden.